rss
email
twitter
facebook

Sunday, April 11, 2010

third week collection

assalamualaikum geng blogger semua.

entri kali ni aku nak share pasal aku punyer nuffnang status setelah 3 minggu menjadi blogger..huhu…

Untitled 3 minggu punye income

ok tak?? tp mmg tak ley lawan la geng2 otai tu.. tp rs2 3m minggu lagi bley la merasa kot.. hoho.. bkn ini yang menjadi ukuran tetapi sebagai pendorong untuk menjadikankan aku agar lebih berusaha untuk menjadi blogger yang lebih baik.. tol tak? so tq to all blogger yang merajinkan diri meng klik nuff aku.. tanpa korang sape la aku kan…

 

traffictraffic selepas 3 minggu aktif berbelog 

ni lak graf traffic aku untuk last month bersama korang. terkejut gak aku tgk. 1286 tu. ramai jugak yang datang untuk memberi sokongan dan membaca entri2 merapu aku tu. tq all..

came fromvisitor yang datang menjenguk 

macam biasa la majoriti dari malaysia iaitu korang semua.. yang tak tahan nyer dari india pun ade gak?? paham ker pe yang aku duk merapu tu?? hehehe…

 

folowerfollower aku 

yang ni yang aku paling sayang korang sebab sudi menjadi follower aku.. korang mmg sporting habis...semuanya dalam 3minggu. tq all..

 

p/s:: insyaallah sokongan dari korang takkan aku sia2 kan.. singgah2 slalu yerk… :x

21 comments:

fezz-anna said...

kenapa saya pny earning 0 ek?? huhu

NichKhun said...

hehehe moga2 makin rajen berblogging ok.. hehehe

Wan_hazel said...

ok lah tu bro...peningkatan tu mesti ade..aku tak menaik pun..huhuhuhu

pijoe said...

ye ker ok?? aku baru lagi nih. korang da merase ker??

.::WaNiE::. said...

dapat gakk kannn :)

pijoe said...

tak ckp lagi klu nak blanje ko wani..haha

nand nasyari said...

mak aih..bru 3 minggu da byk tu..
hebat la..
nand baru 3 tahun cipot je...hahaha :P

DaHLia said...

hoh...nyempat lagi tuuuu

Steward said...

Wa, tahniah... baru berapa minggu berblogging earning dah tinggi ler... saya pun kalah.. haha

cikkiah said...

yeayy!!klik lah nuff bnyk2...hoho

suka_haha said...

klik2 jgn sampai kena tangkap hehe...

.::WaNiE::. said...

cukup teh tarik ngn roti telur pun aku terima..tapi kalau roti canai aku tak mau hahaha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Peningkatan yg baik =)

Usha ag :)

s h e e said...

wah2...nice...^_^(v)

luvly mya said...

wah..hebat2..3 minggu pun da ley dpt earning macam tu,.keep it up ;)

♥cutebabygirl♥ said...

wahhhhhhhh...cpatnye naik!!
best3

M!Er4N said...

ok la 2..kayuh plan2 bro :)

nuriz said...

tahniah..sikit2 lelama jd bukit

dee-90 said...

weh...aku pening la nak wat ni....cam ner...tlog blh x

shilang00 said...

wow.. tahniah bro...
ak pun bru je nak bertapak ni. huhu

♥ Syira ♥ said...

huiyyoh !

dalam masa 3 minggu dah leh dapat rm26? hebat ah.... ok dah tu... utk beginner blogger...

ak harap kau akan berjaya okeh.

ps: ak nyer nuff bru $11. nak buat gi makan kfc pun tak lepas.....:(

Post a Comment