rss
email
twitter
facebook

Thursday, April 8, 2010

anak bodo.. ayah pun bodo..

assalamualaikum..


entri ini untuk lepaskan geram yang terpendam.. hahaha.. ntah la rase penat aku buat baik dah. tapi org wat jahat kat aku gak…..ni lah pelik nya perangai manusia.huh..


kes ni da dekat 4bulan da jadi kat skol aku keje. sampai skang lom gak settel2. sebagai tech kat skol tu mmg aku tak penah nak cara lansung pasal budak2 nih.. yang aku taw setelkan keje yang berlambak kat skol tu.. nak di jadikan cite ade la 2 org budak ni koyakkan banner skolah depan mate aku. banner tafsiran ayat Al-Quran tu... pe lagi aku sound la. alah sound pun still lagi berlapik bkn nye nak menyumpah seranah.


aku tanye dieorg ni leklok asal lak korang koyakkan bannyer tu??


DSC04708

bahan bukti. banner yang menjadi mangsa


selamber badak jerk dieorg cakap banner tu da koyak..huh mmg aku hangin. depan aku kot. menjawab tul budak2 skang nih... tp bl pikirkan budak2 lagi aku pun blah pg sambung kerja aku.. sket pun aku tak wat report kat cikgu disiplin. tu pun da kire baik tu..


so agak2 korang la kan ape budak2 tulul tu buat n ape yang terjadi pastu ??


angry

14 comments:

DaHLia said...

teka teki tekuk ke ni??
dapat hadiah apa??
nak jawab ni..hehehe

pijoe said...

haha.. ni betul2 la kak.. bkn teka tekuk.. huhhu

Fia Abas said...

dak2 zaman skang..bkn mcm zaman kita dlu2 huhuhu dh xreti nk hormat org dak skang ni huhuhu

pijoe said...

tu la.. takley nak ditegur sket..

Nurul_HaWa♥ said...

nnt letk shoutmix,senang bdk comey nie nk wat semak!hahaha

f_aRa_aINa989 said...

REPORTje kat cikgu disiplin..kalau cikgu disiiplintu cikgu yg brtanggungjwb..dia akan jalankan tugas dia dgn tulus...

shameel Iskandar said...

budak2 skrg mmg mcm tu. jadi guru skrg mcm jadi tentera time darurat. Byk dugaanya

Ridhwan said...

Salam..Mungkin dak2 tu xnah jmpa banner kot...
dak2 zmn skrg...

ina's garden said...

dahsyat la bdak2 skang neh..mcm si darwisy kot, xingt lak nma bdak tuh, yg kutuk arawah din beramboi...apa nk jdi la..uhuuuu

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.kasik penumbuk je budak cmtu
.kalau u tak mau, meh i tolong blasah die
.heeeeeee ;D

farysa said...

en pepijoe cikgu rupenye yer
bdk2 cntu cikgu kasi flying kick je sekali
hehe

padin said...

nasib baik aku ngajar budak yang dah besar, ada akal sket, hihi sabar ye pepijoe

aLyA_syGS said...

hihihi...cikgu ek??
bgos tol la...
rotan je bdk tuh..nga bapak2 dye skali~

pijoe said...

dah lame setel br mak budak tu br bagi rm100.. yang keluarga sorang lagi tak mau bayo.. mestikah aku report polis?

Post a Comment