rss
email
twitter
facebook

Sunday, April 25, 2010

panas panas panas

salam kekawan..

ape yang panas??

matahari

skang ni cuace mmg panas gile kan.. bahang trase sampai ke malam.. sampaikan kepala asyik pening2, mate pedih2.. aduhai.. sehari mandi pun sampai 3-4 kali..

headache

aku br jerk baik dr demam sampai nak jln2 kat blog2 kengkawan pun tak terdaye.. banyak gak la kerja yang tak dapat nak settle..

disebabkan aku ni kuat men panas so kulit pun da makin putih,. ahahaha.. yang tinggal hanya la manisnya..

black-and-white

amacam manis tak aku??

 

p/s:: so  panas2 ni jgn main panas n banykkan minum air k.. huhu

7 comments:

.::WaNiE::. said...

minum air buahh
hahha

skrg mmg musim panas, nak keluar rumah pun pikir lapan belas kali

pijoe said...

buah mende gok wanie?? haha

shilang00 said...

memang sangat panas sekarang bro..
sekarang ni pergi shoping complex je yg best..
ada air cond~

pijoe said...

ade aircon pun jd pe shilang oi kuar2 panas gak.. ley demam klu panas2 sejuk nih..

heart~ said...

singgah sini kalo rse dahaga...blh try mcm2 jus..hihik http://girlish87.blogspot.com/

tehr said...

2... 3... hari ni hujan je kat hujung border ni..,

azremy said...

gua sokong,,memang panas giler,,cian baby i..ni
yg nk bli air-cond

Post a Comment