rss
email
twitter
facebook

Thursday, April 29, 2010

she is he.. awww

salam kengkawan..

wahh pepagi jumaat yang indah.. hati ngah senang rajin jer buat kerja..haha mcm biasa la masuk ofis buka FB dan Blog dulu.. haha dah jadi rutin harian pepijoe..

IMG_0079alamak bala datang

 

dah buka FB ley lak jadi geli geleman bile ade mamat yang berjiwa wanita memanggil ABG..walhal die tu tua dari aku.. DEMM.. dush2…eeiii..

aku tak salahkan dia klu nak berkawan tapi ada la cara kan.. memang aku suka berkawan tp bukan menggediks.haha.. sesama jantina lak tu.. yang tak tahan nya tu tuan badan tu lelaki tapi nama nak ala2 pempuan tulen gitu.. hadoi.. plzz la weh,.. aku bukan seperti yang ko sangka!!

bapoks panggilan abang sayang..

 

lepas kene sound br die paham… haishh..meremang jap…

 

 

p/s:: kepada ……… tabah dan kuatkan semangat untuk menjadi lelako sejati.. amin

13 comments:

TTT said...

hehe serammmmmmm..
cian owg tu nak jadi girl.. hehe

.::WaNiE::. said...

hai abg

bwahahahaha

pijoe said...

TTT:: huhu mmg seram habis...
wanie:: same naik gak nak menggediks.. haha..

mmp ngeri sungguh..

anis hamzah said...

huahua...
lau laki n laki ckp cam tu mmg geli la...huhu..

l0veyd0veyd00 said...

gay la tu... kan abg pijoe kan? aku panggil ko abg leh? aku MUDAAAAAA dari ko ni! Wahahhaa

Ayue Aishah said...

hahahahaha.....
encik pijoe diminati seorang lelaki!
sabar je lah.........

hahahaha...

pijoe said...

gay la tu kot.. td die chat lg.. nak cite sal sex lak.. siot la die tu.. haishh.. ade kene remove nih..

Ery Farieha said...

hai sayang
eh silap
hai abang
ngahahaha

tehr said...

kamu tak rasa nak panggil dia cik adik sayang ke?

pijoe said...

lambat lg nak pnggil die adik syg..haha.. geli weh..

dhiya said...

hahahah..ciannye...

nak jugak pngil...
hai abg...
hahahah...

Nur AtiEtin said...

ok la tu abg..klu pggl syg..?hhahahaha..

Azza J said...

hahaha..

abangg......sat!

hahaha...

mcm2..

Post a Comment