rss
email
twitter
facebook

Monday, March 29, 2010

fist week collection

salam geng seme.. hari ini adalah hari yang aku tunggu selepas seminggu aku aktif main blog ni.. haha pe lagi cek akaun nuffnang lar…. aku memang tak mengharapkan pulangan yang lumayan sebabnya hanya menjadikan ia sebagai passive income…

nuff1 fist week with nuffnang

 

pagi2 lagi masuk jer keje dah bukak laptop pastu trus bukak akaun. haha. adelah sket2.. bak kata org lelaki tu lepas la nak beli dunhill 14 sekotak. menarik jugak kan?? dari duk men klik2 kat farmville n mafia jerk tiap2 mlm yang menjanjikan duit tak laku n level yang tak di iktiraf.. haha.. tul tak?

monyet salji 

aku check traffick aku untuk 1st minggu pertama bergelar blogger (newbie).. eh banyk la gak dari takde.. klu nak lawan2 otai2 kite yang lagi lame tu memang tak dapat la kan.. terharu pun ada bila korang memberi kunjungan balas dan memberi sokongan serta semangat… pape pun post kali ini memang aku nak tujukan terima kasih kat korang kerana menerima pendatang baru macam aku…

 

nuff malu jerk nak tunjuk..hehehe

 

baru jer seminggu da ade 34 follower yang sudi mengikuti dan menyokong aku.. toce2.. t rezeki lebey aku belanje dunhill 14.. hahaha…

 

nuff2        nuff3

thankz to all follower.. love u all

lepas ni ape plak erk??

pas ni da tentu la kene mengganas lagi.. haha.. banyak yang nak aku belajar dari korang.. so kalau ade idea or plan yang bernas hope dapat la kite berkongsi bersama erk.. ciaoo….

18 comments:

pijoe said...

tq all...

DaHLia said...

chaiyok!!!!

♥ nana i am ♥ said...

congratez!
:D

BeaN MorENo said...

tahniah...teruskan usaha

.::WaNiE::. said...

baguihhh !!

pijoe said...

haha.. korang lak banyk ker??

Mariella said...

Wah...congrats.jom support my movement nk tak?

http://mariellasays.blogspot.com/2010/03/ill-rub-your-back-if-you-rub-mine-back.html

Iverson D.Yuan aka Ooi Yuan said...

tahniah..teruskan usaha anda...

Khadijah Zek said...

tahniah....=)

helena's said...

tahniah,.,teruskan menulis!

Nur Su'aidah said...

wahhhh..tahniah! cm best jeee.. ;D

cikkiah said...

congrtsz ;))
*jeles..jeles..*
heheh ;p

pijoe said...

haha.. ape la yg nak di jeleskan?? hasil tido lmbt bab blogwalking.. huhuhuhu.. bz gle nak update untuk post baru.. fenin2.. anyway tq 4 ur support..

~uǝǝʇɐɟ said...

jejalan saja =]
if sudi,be my follower
cool looking blog here :)

MineMixs said...

congrats..fell free to visit my blog ya..
newbee too.. :)

mohdhairihassan said...

wahh...
bagus2!!
teruskan usaha..
^_^

fezz-anna said...

taniah la kan..ops!! terlambat wish~

✿bieyra dhamira✿ said...

huhu..bagus la 2..t dapat wet nuff..
kita share sama na...hehe

Post a Comment