rss
email
twitter
facebook

Sunday, March 14, 2010

ingin menjadi blogger..

salam untuk semua..

post pertama dr aku n tak taw nak cerita ape.. maklum la orang baru la kate kan... aku mengharapkan sokongan dan tunjuk ajar dr korang semua..
da lame aku reg blog nih tp disebabkan masa yg tak mengizinkan n tak de idea (pe nak tulis nih).. huhu..

camner pun sokongan dr korang aku harapkan.. :)

9 comments:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

welkam dude :-)

911 said...

welkam juga... apapun template ni nampak cantik + kemas.

pijoe said...

tq bro 911..

Red Ribbon Boutique said...

join contest bole pi bandung :)
check http://redribbonboutique.blogspot.com
bole tulis pasal contest...

.::WaNiE::. said...

welcome to blogger world :)

blog ni cantik & sgt sejuk mata memandang..

NichKhun said...

rajen2 berblogging taw.. update selalu.. hehe

pijoe said...

mekaseh seme.. slalu2 la tegur n beri tunjuk ajar pd newbie ni yerk..

Mizz QeLLe' said...

welcome to the club!!..:-)

kaChaNG_dEwa said...

walaupon warkah berlagu pilu ni dah lama..aku nak komen gak.hahahaa..rasa lawak plak aku baca balik entry lama aku.haihh..

Post a Comment