rss
email
twitter
facebook

Tuesday, May 4, 2010

Tak Kenal Maka Tak Cinta Versi Pepijoe

salam geng pepijoe….

kalau tak kenal maka tak cinta.. sejarah aku berbelog ni memamg berkait rapat dengan sis Ermie Dahlia. kerana dia la aku terus jatuh cinta dan mengenali dunia blog ni dan wujud la pepijoe..

JBC 1[4] 1st time aku join contest..klik sini okey..

sesi orintasi

Sis dahlia atau nama sebenarnya Ermie dharlia bt Che Daud yang berasal dari Sungai Isap Kuantan Pahang dan bertugas sebagai guru math  A.K.A lilin yang membakar diri di SMK Tg Abdullah Pekan Pahang pada Jan 2007.dah nak masuk 3 tahun dah sis dahlia jadi warga pendidik..


Aku rase mesti korang tak taw yang Sis ni dulunya seorang engineer sebelum die beralih bidang ke bidang pendidikan. Engineer tu bukan la calang-calang orang nya..korang nak tengok sis dahlia kat skol tak??hehehe

^

^

^

^

DSC04329

cb teka mane 1 kak dahlia

my sifu

Sis Dahlia ni seorang yang aktif dan tak reti nak duduk diam.. ade jerk keje yang die nak buat. tapi 1 mende yang best pasal Sis ni die memang tak kedekut nak memberi tunjuk ajar kat aku. blog aku ade nuffnang haa die la nyer kerja..haha.. tq Sis dahlia..

korang penah tak ke blog Sis Dahila???

dahlia http://dahliajournal.blogspot.com/

sebab korang wajib lawat blog Sis Dahlia

  1. blog yang menarik
  2. padat dengan tips2 yang berguna terutamanya untuk newbie mcm aku
  3. penulisan yang bagus dan mudah untuk difahami
  4. informasi yang terkini..takyah beli surat khabar
  5. seorang yang aktif berblogwalking. kompem die akan lawat korang balik

sekian dari pepijoe yang kak sayangi…

 

p/s:: tetibe kering idea tapi papepun pepijoe tetap support akak.. wink2..

17 comments:

DaHLia said...

hahahahahaa
xmau gmbr tuu :P :P

dan2 jer ko candid akak eh...tukar gmbr, esok akak pose untuk ko..hahah

pijoe said...

wah wah.. pandai demand erk..haha.mn ade pic dah nih.. hahaha

.s.o.f.i.a. said...

nak join kontes gak tapi tak kenal maka tak cinta laie ngan cik dahlia. caner?

pijoe said...

so kene rajin2 la kenal kak dahlia tu.. die baik so takde halnye..

DaHLia said...

miahahaha..gelak guling2...mcm sopan jerk rasa...haha...esok kita pose2 nak? haha

.s.o.f.i.a. said...

memang kenai cdahlia dari skolah ker....??? adik dia ker.....??? student dia ker.....???

(silap strategi.... nak masuk kontes cdahlia tapi dok interbiu orang lain la plak....)

pijoe said...

boley aje.. pakai lawo2 la esok erk.. haha

pijoe said...

1 tempat kerja la kak sofia.. kire tok guru la.. hikhik

.s.o.f.i.a. said...

oic..... akak silap pilih tempat kerja, tadak blogger... so tadak sifu la....

psssttt... sana ada kerja kosong g tak?

julietANNA said...

eh ni contest eyh?baru je first time masuk blog kak dahlia ni tadi :)
rajin masuk2 contest ye.goodluck!

pijoe said...

sofia:: bnyk kosong tp kene isi SPA lu la..hehe

julietanna:: jom la msk same2

tehr said...

sebenarnya...
aku tak kenal pun siapa cikgu dahlia ni
...tapi bila dah selalu baca blog dia, rasa macam dah kenal lama pulak

hehehe

✿Lovillea✿ said...

rm erm erm kenal maka xchenta... so muleh tak nk kenal & chenta sama itu c.dhalia?? hehehehhee

nabil_potter said...

macam kenal...

pijoe said...

lovillea:: kenal2 la ngan otai otai br la blog ley femes..hehee

nabil:: ko kenal sape? aku ker dahlia?

aizuddin.com said...

gud lak la bro..

Jard The Great said...

hehe.. nk join gak la

Post a Comment