rss
email
twitter
facebook

Tuesday, May 11, 2010

jom bersembang dengan pepijoe

salam kengkawan..

setelah sekian lamanya pepijoe menyepi, terasa rindu sangat berbelog. tapi masa tak mengizinkan.. bz sesangat. bertambah lak dengan masalah yang tak habis-habis. Terganggu lak emosi. memang da lame sangat dah tak buat entri. Ya Allah engkau permudahkan lah urusan hamba mu ini.. aminn..

so korang semua ape khabar? hope seme baik-baik semua. maklum la bila da lame tak Blogwalking nih traffic pepijoe tragis gile. memang sedih nak cakap tapi sape suruh malas blogwalking kan.. huhuhu..padan muke..

owkeh stop berleter okey pepijoe..

kat sini pepijoe nak invite korang untuk add pepijoe di YM dan skype yerk. jom la meramaikan list chat pepijoe yer kekawan..

 

ym

boleh la add pepijoe okey… passive_toxic@yahoo.com

 

skype

pepijoe85

 

p/s:: kerinduan amat sangat setelah lama menghilangkan diri.. :(

9 comments:

Sang Karipap said...

Nak add aku sila-sila la..tapi jgn lupa mase nak add tu bagitau skali kat personal message tu yer..hehe

YM: kecipan_strike

Skype: zinedinezaiddin



Jom singgah blog saya pulak :D

Bila Karipap Boleh Bercakap

.::WaNiE::. said...

saye takdek skype

:D

heeeee

pijoe said...

add la reramai.

wanie:: ade die erk. gane ke lawo skang?haha

sophie said...

Skype best.. Nnti ada..Lame gak x on..hehehe

Hazwan said...

sy pun first time gak jalan2 kt blog awak..nice blog, mari kita sama2 jalan2.

alinac lover said...

mari jalan2 ya...
singgah2 la blog me yah!

Hasrol Nizam said...

er..tak kenal pun boleh tiba2 add ke pijoe..hehe

pijoe said...

alinac:: ok t pepijoe dtg singgah.. tgu taw.. act shoutmic ade kat tepi tu taw.. heee

hasrol:: add jerk .. no hal.. janji bkn gay.. hahaha

Mario said...

aku takde la weh akaun2 tu...ekeke camana nak borak2...ngeee

Post a Comment