rss
email
twitter
facebook

Tuesday, June 8, 2010

Iphone 4g

salam geng pepijoe.

entri kali ini aku pasal iphone 4g yang baru jer kuar untuk pasaran.. huh belum lagi puas pakai iphone 3gs da kuar yang baru. nak bace entri aku pasal iphone 3gs klik sini yerk. . lagi gempak lak tu..

 

iphone 4g amacam wow kan…

iphone 4g kali ini menjanjikan penambahbaikan yang mengujakan iaitu dengan

  • rekabentuk segi empat tanpa lengkung disetiap sudut
  • Band stainless steel yang direka di sekitar telefon sebagai sistem antena
  • camera VGA di depan untuk video call
  • kuasa bateri yang dipertingkatkan,
  • kamera 5MP dengan flash, 5x zoom (retina display)
  • perakam video HD
  • 7 jam untuk panggilan 3G, 6 jam browsing 3G, 10 jam browsing WiFi, 10 jam video, dan 40 jam muzik.
  • WiFi? Ini 802.11n
  • processor A4 yang digunakan pada ipad.

so pe yang korang fikir? harga?? harga bakal kite ketahui bila da masuk ke pasaran malaysia hujung bulan ini.. same2 tunggu ok..

7 comments:

DaHLia said...

sis nk cr hp yang boleh blog terus..hehe

Matt said...

x nak henset mhl, bazir duit jek :P

pijoe said...

tp mesti mahal... nak 4g... huhuhu

AiN Z said...

handset mahal kredit takde.. hehehehe

~fisha~ said...

hai....stat kumpul duit!haha

julietANNA said...

haha. i pn dah byk survey iPhone 4 ni kat youtube, google bagai. kalau ikut kan price harga kat luar malaysia, after convert ke RM price jadi dlm 600+ je. maybe dia dah tambah tax, pastu package apa semua tu yang jadi mahal tu.

~Ann~ said...

fuhhhhhhhh, makin tergoda nak beli.. aishh aisshh. samsung wave pun mengodaku jugak,tp nak beli yang senang berblog.. how how?!

Post a Comment